Új UI és csatajellemző érkezik az új verziókba!

2015-11-03

Új UI és csatajellemző érkezik az új verziókba!

 

A fejlesztőink elfoglaltak voltak, nagyon elfoglaltak.És amikor elfoglalt fejlesztőket látunk, az azt jelenti, hogy a játékosainknak  okuk van az izgalomra, jó okuk. Íme néhány:

 

Khan Wars X Béta: Így van – a Khan Wars kap egy kis ráncfelvarrást. A teljes UI legújabb technológiának megfelelő frissítésével együtt leszámoltunk az összes várakozási idővel és betöltő képernyővel. A segítségeddel a nyílt bétában, együtt elérhetjük a teljesen folyékony és mobilra optimalizált UI-t . Amíg ezen dolgozunk, fejlesztjük a világtérképet és optimalizálunk majdnem az összes képernyő találkozást.

létrehozunk egy intuitívabb menüt. Mindenkit szívesen látunk, hogy segítsen nekünk és megkritizálja az új Khan Wars x-et a nyitott betában! Néhány további változás: az új jelentés felület, két kategóriás lovagi küldetések, új turorial, chat értesítések és mág sok minden más.

 

Érdekel?Remek! Nem akarsz lemaradni a teljesen eredeti jellemzőről, ami most gördül ki a jelenleg ÉLŐ verzióba. Nem mondhatunk még róla túl sokat, de egy kis előzetes: egy új lehetőség a napi csaták  egymással - új szintet hoz  a versengésbe, amivel folyton játszani akarsz majd!

És mi a legjobb az egészben? Mindez hamarosan. Nagyon hamar.

 

Köszönjük a folyamatos segítséget beta tesztünkben, és találkozunk a csatamezőn!

 

-Khan Wars Csapat